Titanfall 2 Review Nederlands

21 Jan 2017

Wat is er nou leuker dan schieten in games? Schieten in games terwijl je in een enorme robot zit! In Titanfall 2 van ontwikkelaar Respawn Entertainment mogen we daarom wederom plaatsnemen in een vertrouwde mech-titan.Titanfall-2 (2016)

Frustratie luchten

Je zou maar medewerker zijn bij Respawn Entertainment. Jarenlang gezwoegd om Titanfall 2 nog beter te maken dan het eerste deel uit 2014 en dan wordt je game precies tegelijk uitgebracht met zowel Battlefield 1 als Call of Duty: Infinite Warfare. Om gek van te worden! Gelukkig kun je dan de frustratie luchten door eens lekker te gaan knallen in je eigen game.

Campaign

Titanfall 2 zit boordenvol nieuwe content, voor het eerst inclusief een echte single player campaign. Verder vind je nieuwe mechs, nieuwe online speelmodi en een geliktere graphics. Misschien wel het enige kritiekpuntje is het gebrek aan een memorabel verhaal, iets wat we dit jaar ook eerder zagen bij de reboot van Doom. Check voor alle ins-en-outs onze review van Titanfall 2.

Leave a Reply