Rogue One: A Star Wars Story (2016) Review Nederlands

21 Jan 2017

Sinds Disney aan de haal is met de Star Wars franchise is er geen houden meer aan. Ieder jaar verschijnt een nieuwe film in het Star Wars universum. In 2015 was dat The Force Awakens, dit jaar verwelkomen we Rogue One: A Star Wars Story.Rogue One (2016)

Vol actie

Als er een franchise is die overloopt van de memorabele personages, is dat wel Star Wars. Behoorlijk gedurfd dus dat Rogue One amper bekende karakters heeft. Tegen het einde aan krijgen we een cameo van het legendarische tweetal R2D2 en C3PO en ook Darth Vader heeft een piepklein rolletje, maar daar blijft het bij. Of dat erg is? Dat blijkt reuze mee te vallen, want Rogue One zit barstensvol actie.

Rebels

De film vertelt het verhaal van Jyn Erso (Felicity Jones), wiens vader Galen (Mads Mikkelsen) al jaren in het geheim werkt aan de gevreesde Death Star. Aan Jynn de opdracht om hem tot bedaren te brengen. Daarbij krijgt ze hulp van de ruige Cassian Andor (Diego Luna) van de Rebel Alliance.

Big Budget

Aan de Engelse regisseur Gareth Edwards (Godzilla) de nobele taak om een budget van 200 miljoen te gebruiken om het ontstaan van de Death Star in beeld te brengen. Aan MulitMediAlden de taak er een pittige recensie over op te nemen. Check zijn review!

Leave a Reply