Call of Duty: Infinite Warfare (2016) Review Nederlands

8 Jan 2017

Call of Duty is inmiddels een fabriek geworden met ieder jaar weer een nieuw deel. Terrorisme in de nabije toekomst staat wederom centraal in het nieuwe deel: Infinity Warfare.

Call of Duty: Infinite Warfare (2016)

Hollywoodsterren

De fans weten het al lang: van ‘boots on the ground’ is geen sprake meer bij Infinity Ward, de ontwikkelaar van Call of Duty. Niet de enige die bezig is met de reeks, want de zeer succesvolle serie is door Activision ondergebracht bij maar liefst drie ontwikkelaars. Sterren zoals Kevin Spacey (in Call of Duty Advanced Warfare) en ditmaal Game of Thrones-held Kit Harrington moeten de gamereeks Hollywood-allure meegeven.

Black Ops

Vorig najaar kregen we nog een meesterlijk deel in de Black Ops reeks voorgeschoteld door ontwikkelaar Treyarch, weten de heren bij Infinity Ward dat succes te evenaren? Check het nu in onze review van Call of Duty: Infinite Warfare!

One Response to “Call of Duty: Infinite Warfare (2016) Review Nederlands”

  1. [...] eerste deel uit 2014 en dan wordt je game precies tegelijk uitgebracht met zowel Battlefield 1 als Call of Duty: Infinite Warfare. Om gek van te worden! Gelukkig kun je dan de frustratie luchten door eens lekker te gaan knallen [...]

Leave a Reply