Battlefield 1 (2016) Review Nederlands

8 Jan 2017

De Eerste Wereldoorlog is in tegenstelling tot de Tweede redelijk onontgonnen gebied voor shooters. Ontwikkelaar DICE dacht daar heel anders over en neemt ons in hun nieuwste titel Battlefield 1 mee naar de loopgraven van 1914-1918. 

Battlefield 1 (2016)

Bugs en crashes

De Zweedse ontwikkelaar EA DICE werd geprezen voor hun Battlefield-reeks totdat bij deel 4 de kritiek opkwam. De servers van de populaire shooter werkten niet naar behoren: er waren talloze bugs en crashes (vooral op de consoles) en de campaign modus werd ondertussen steeds meer uitgekleed.

Grimmige sfeer

Met de vervolgen Battlefield: Hardline en Star Wars: Battlefront werd de roep om realistische gameplay alleen nog maar sterker. In Battlefield 1 lijkt DICE daarvan te hebben geleerd. De Eerste Wereldoorlog biedt een grimmige setting die bovendien prachtig in beeld is gebracht. De campaign is afwisselend, zij het wederom kort, terwijl de multiplayer overloopt van de content.

Geen verrassing dus dat Battlefield 1 dè shooter was van 2016? Check het antwoord nu in onze review!

One Response to “Battlefield 1 (2016) Review Nederlands”

  1. [...] te maken dan het eerste deel uit 2014 en dan wordt je game precies tegelijk uitgebracht met zowel Battlefield 1 als Call of Duty: Infinite Warfare. Om gek van te worden! Gelukkig kun je dan de frustratie luchten [...]

Leave a Reply