Snoop and Pharrell back in business

24 Mar 2015

Snoop Doggy Dogg maakte de laatste tijd geen muzikale topperiode mee. Zijn geflopte plaat Reincarnated maakte de Amerikaanse rapper nog onder de naam Snoop Lion en ook al op het daarvoor verschenen Doggumentary was Snoop op zijn retour.

 

Enter Pharrell Williams, die zelf ook al geen beste tijd achter de rug heeft. Het resultaat? Een nieuwe plaat, Bush genaamd, geheel geproduceerd door de man achter Happy en N*E*R*D. Het vierde album alweer dat de twee grootheden samen maakten, nadat ze van 2002-2006 achtereenvolgens Pay da Cost to be the Boss, R&G en Tha Blue Carpet Treatment afleverden.

Niet voor niks was deze periode van samenwerking met Pharrell (2002-2006) commercieel en artistiek de beste periode uit Snoops carrière. De nieuwe single van The D-O-double-G is weliswaar niet bijster origineel, maar stelt zeker niet teleur. Peaches N Cream is Snoop op zijn best: rappend over vrouwen, drugs en status. En bush, veel bush.

Het album Bush van Snoop Dogg verschijnt op 12 mei.

2 Responses to “Snoop and Pharrell back in business”

  1. This post is on 19 spot in google’s search results, if you want more visitors,
    you should build more backlinks to your articles,
    there is one trick to get free, hidden backlinks from authority forums,
    search on youtube; how to get hidden backlinks from forums

  2. ok great, thanks

Leave a Reply